Nyt riittää muotoja! Räppärin exä on huippunäyttävä kurvitar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent yllätti jo vuosia sitten faninsa paljastamalla olevansa toisenkin lapsen isä. Fifty julkaisi verkossa valokuvia pojastaan Sire Jacksonista, jonka äiti on Daphne Joy. Sittemmin naisesta on tullut julkkistähti, jota paparazzit seuraavat tiiviisti.

Nyt Daphne kuvattiin kurvikkaana ja niukkapukeisena saapumassa illalliselle Miamissa. Hänellä oli yllään valkoinen sporttitoppi, joka korosti näyttävästi hänen muotojaan.

Daphne Joyn on seurustellut muun muassa Jason Derulon ja 50 Centin kanssa. Valokuvissa räppäri-isä ja hänen poikansa poseerasivat kuvissa tyylikkäästi vierekkäin, joten 50 Cent ei ainakaan halua enää salailla jälkikasvuaan. Aika näyttää tuleeko pojasta vielä joskus artisti isänsä tavoin.

Splash
Splash
Splash
Splash