Leijonan Luolasta poistettiin dialogi – kiusallinen hiljaisuus yllättävän koomista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa on nähty huvittavia versioita musiikkivideoista, joista on otettu musiikki kokonaan pois. Musiikin poistamisen lisäksi videot on vielä leikattu niin, että niissä ei ole lainkaan laulua. Videot ovat olleet vain täynnä erikoisia hetkiä ja ääniä, jotka syntyvät maiskutuksesta ja videolla esiintyvän henkilön toiminnasta.

Nyt Bill Smith on editoinut huvittavan version Leijonan Luola -televisiosarjan jaksosta, jonne kaksi yrittäjää saapuu hakemaan keksinnölleen yhtä tai useampaa sijoittajaa. Kohtauksista on poistettu kaikki repliikit, minkä jälkeen jäljelle jääkin enää vain vaivaannuttavaa hiljaisuutta.

Bill Smith on lisännyt dialogittomaan videoon vain erilaisia ääniä, joita kuuluu kun sijoittavat ovat sanomassa jotakin, syövät tai liikkuvat. Ohjelma saa melko koomisia käänteitä kun kiusalliset hymyt vaihtuvat kysyviin ilmeisiin ja oivaltaviin katseisiin ilman sanallista kommunikointia.