Hämmentävä somevideo – vaaleanpunainen nallekarhu kuntosalilla

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uudenvuoden jälkeen moni lupaa tehdä kaikkensa päästäkseen parhaaseen kesäkuntoon. Moni kuitenkin havahtuu toukokuussa siihen, että kuntosalikortti on edelleen ollut hyllyn päällä pölyttymässä. Eräs nalle on kuitenkin pitänyt lupauksensa ja alkanut rehkimään kuntosalilla.

LADBible on julkaissut Facebook-sivuillaan hauskan videon, jossa nähdään iso vaaleanpunainen nallekarhu treenaamassa. Nalle on ottanut kuntoiluprojektinsa todella tosissaan ja alkanut tekemään niin voimaharjoittelua kuin aerobistakin liikuntaa.

Videolla nähdään miten vaaleanpunainen jättinalle tekee maastavetoa, juoksee juoksumatolla ja polkee crosstrainer-laitteella. Lopuksi nallekarhu esittelee voimiaan vielä leuanvetotangollakin ja vetää monta leukaa melko vaivattoman näköisesti.

When Teddy Goes To The Gym

Even teddy is getting ready for the summer holidays… 💪☀️

Publié par LADbible sur dimanche 11 mars 2018