Kobra yllätettiin munavarkaista – joutui oksentamaan ruokansa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan käärmeet löytävät tiensä ihmisten asuntojen sisälle etsiessään suojaa joko kylmältä tai kuumalta säältä. Tällä kerralla eräs perhe löysi keittiöstään kuitenkin myrkyllisen kobran, joka oli tullut etsimään itselleen ruokaa.

Intiassa kuvatulla videolla nähdään millainen näky kobra oli ollut herkuttelun jälkeen. Maailman myrkyllisimpiin käärmeisiin lukeutuva kobra oli nähnyt keittiön pöydällä kananmunia, joista se oli syönyt kolme. Käärmeen liikkuminen oli kananmunien vuoksi vaivalloista, minkä vuoksi se päätti sylkeä kananmunat suustaan pois.

Kun käärme oli piiritetty talon pihalla, se päätti luopua ruoastaan päästäkseen pakomatkalle sukkelammin. Kobra sylkee syödyt kananmunat maahan yksi kerrallaan, minkä jälkeen se lähtee kiemurtelemaan nopeasti pois paikalta.