Sofia Richie kyllästyi – Kourtney Kardashian on Scott Disickin pakkomielle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityjulkkis Kourtney Kardashian ei ole voinut sietää ex-miehensä Scott Disickin tyttöystävä Sofia Richieta siitä saakka, kun mediassa levisi kaksikon yhteisiä pusukuvia viime vuoden toukokuussa. Kaikkien yllätykseksi 34-vuotias Scott Disick alkoi seurustella 19-vuotiaan teinimalli Sofia Richien kanssa.

Syyskuusta saakka seurustelleet Scott Disick ja Sofia Richie ovat välillä umpirakastuneita ja loput ajasta heidän suhteensa on tännä mustasukkaisuutta. Myös runsas ikäero tuo oman lisämausteensa seurusteluun, sillä Scott on Sofiaa 15 vuotta vanhempi.

Nyt Sofian tiedetään valittaneen, että Scott Disick on edelleen aivan liian kiintynyt entiseen tyttöystäväänsä Kourtney Kardashianiin, HollywoodLife raportoi.

Scott Disickillä ja Kourtney Kardashianilla on kolme yhteistä lasta. Kahdeksanvuotias Mason, viisivuotias Penelope ja kolmevuotias Reign asuvat äitinsä kanssa talossa, jossa myös Scott Disick on aikoinaan hoitanut isännän roolia. Sofia on kuitenkin raivostunut, koska mies on hänen mukaansa pakkomielteinen Kourtneyn suhteen. Scott ei pidä Kourtneyn uudesta miehestä, Younes Bendjimasta, eikä voi sietää paikkansa viemistä.

Lazy night at home in my uggs @ugg

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on