Nettikiusaajat iskivät rakkauskuviin: ”Kurvikas nainen ei ansaitse lihaksikasta miestä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On vastenmielistä lukea kateellisten ja pikkusieluisten ihmisten kommentteja sosiaalisessa mediassa esimerkiksi toisten ihmisten ulkonäköön liittyen. Arvostelevat sanat kielivät usein kommentoijien omista itsetunto-ongelmista ja siitä, että he ovat hieman normaalia säälittävimpiä ihmisyksilöitä.

On myös pöyristyttävää ajatella, että ihmisarvo ja kelpoisuus määritellään esimerkiksi ulkonäön perusteella. 29-vuotias Jenna Kutcher on kurvikas ja kaunis nainen, joka kantaa vartaloaan itsevarmasti. Hänen Drew-niminen aviomiehensä on puolestaan lihaksikas ja timmi. Nettikiusaajien mukaan kaksi erilaista vartalotyyppiä eivät voi sopia yhteen, eikä Jennan ja Drewin rakkaus voi olla sen takia aitoa, Unilad uutisoi.

Jenna julkaisi Instagramiin rakkaudella kyllästettyjä uimapukukuvia Havaijilta, mutta sai yllätyksekseen vihapalautevyöryn. Arvostelijoiden mukaan Jennan ei tulisi saada komeaa miestä rinnalleen, koska hänen ihmisarvonsa on pienempi näemmä joidenkin vähemmän älykkäiden yksilöiden mukaan kehon suuremman rasvaprosentin takia. Jenna kertoo, että Drew on rakastanut kymmenen vuoden ajan hänen jokaista muhkuraansa ja näppyläänsä, joten se jos mikä kohottaa hänen itsetuntoaan. Nettikiusaajat sen sijaan, he voivat katsoa peiliin.

https://www.instagram.com/p/BehDhT1hv-o/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BgJ4z1whRWu/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BgUl8p7hjAm/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BgEqFylhD8z/?utm_source=ig_embed