Nettikiusaajat iskivät rakkauskuviin: ”Kurvikas nainen ei ansaitse lihaksikasta miestä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On vastenmielistä lukea kateellisten ja pikkusieluisten ihmisten kommentteja sosiaalisessa mediassa esimerkiksi toisten ihmisten ulkonäköön liittyen. Arvostelevat sanat kielivät usein kommentoijien omista itsetunto-ongelmista ja siitä, että he ovat hieman normaalia säälittävimpiä ihmisyksilöitä.

On myös pöyristyttävää ajatella, että ihmisarvo ja kelpoisuus määritellään esimerkiksi ulkonäön perusteella. 29-vuotias Jenna Kutcher on kurvikas ja kaunis nainen, joka kantaa vartaloaan itsevarmasti. Hänen Drew-niminen aviomiehensä on puolestaan lihaksikas ja timmi. Nettikiusaajien mukaan kaksi erilaista vartalotyyppiä eivät voi sopia yhteen, eikä Jennan ja Drewin rakkaus voi olla sen takia aitoa, Unilad uutisoi.

Jenna julkaisi Instagramiin rakkaudella kyllästettyjä uimapukukuvia Havaijilta, mutta sai yllätyksekseen vihapalautevyöryn. Arvostelijoiden mukaan Jennan ei tulisi saada komeaa miestä rinnalleen, koska hänen ihmisarvonsa on pienempi näemmä joidenkin vähemmän älykkäiden yksilöiden mukaan kehon suuremman rasvaprosentin takia. Jenna kertoo, että Drew on rakastanut kymmenen vuoden ajan hänen jokaista muhkuraansa ja näppyläänsä, joten se jos mikä kohottaa hänen itsetuntoaan. Nettikiusaajat sen sijaan, he voivat katsoa peiliin.

Find the one you wanna tackle on the beach. We’re more pancakes on the couch while watching “This is Us” than going out kind of people. 🍷 We’re more adventures over things and less is really more kinda people. We’re fans of wine tastings that happen on the couch and church on Sunday mornings. 🛋 We let our dogs sleep under the covers and we list three things we’re thankful for every night before falling asleep. 🙏🏼 We’re small town folks with big dreams. We’re going places together and we’re still getting sand out of unmentionable places while we settle back into our little Midwest life. 👫 We are wildly filled with gratitude and excited for what’s to come. And yes, I love @kickingitwithkutch! (Have you seen how cute he is?) 🙋🏼 What’s the number one thing you look for in finding your partner in crime? Photo by: @mrslindseyroman

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on

Someone once slid into my DMs and told me they couldn’t believe I had managed to land a guy as good looking as @kickingitwithkutch. I’ll be honest that I was taken aback. ✨ Part of my insecurity with my body has stemmed around being married to Mr. 6-Pack himself. Why should I, a curvy girl get him? I feel unworthy and when I write narratives in my head that because I am not thin, I don’t deserve him. 🙋🏼 This man has embraced every curve, every dimple, pound and pimple for the last ten years and has always me reminded me that I’m beautiful even when my inner dialogue doesn’t match (and when I haven’t showered in days.) 🙌🏻 So yes, my thighs kiss, my arms are big, and my bum is bumpy but there is just more of me for him to love and I chose the man that could handle alllll that (and so much more!) ✨ I am so much more than my body, so is he, and so are you. Double tap if true love doesn’t see size. Photo by: @mrslindseyroman

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on

Waking up on what feels like my birthday because it’s a day devoted to celebrating alllll the ladies out there! 🎉 Whether you’re barely surviving, ultimately thriving, making moves, mom-ing, inspiring change, leading others, or simply showing up just as you are, I LOVE YOU. There is no mistake you woke up today, you were made for such a time as this. 👋🏻 Today we woke up to find @goaldiggerpodcast featured by iTunes and goodness gracious that little pipe dream of mine has turned into a movement for hundreds of thousands of women that I couldn’t be more proud of. 💃🏼 Here’s to my goal diggers, may we know them, be them, and raise them! Tag 3 women who inspire you below (and maybe, just maybe I’ll try and get them on the show!) 👙 Custom swimsuit made by my boo: @alltwerkandnopray

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on