Syke-hittisarja saa sittenkin jatkoa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren suosion saavuttanut kotimainen draamasarja Syke saa jatkoa. Sarjan uudella kaudella nähdään kaikki tutut sarjan sairaanhoitajat ja lääkärit, mutta päästään myös tutustumaan uusiin sairaanhoidon ammattilaisiin. Sarja nähdään ensi syksynä Ruudussa.

– Syke on Suomen suosituin draamasarja, jolla on uskollinen faniyhteisö. Sarjan vahvuuksia ovat vahvat tarinat, tähtinäyttelijät ja tuotannon huippulaatu. Syke on Nelonen Median historian suurin viihdesatsaus ja uskomme, että se on jättimenestys Ruudussa ensi syksynä. Odotamme syksyä jo nyt innolla, Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen kommentoi.

Sarjalle on kertynyt vuosien myötä suuri fanijoukko, joka on odottanut tietoa sarjan jatkumisesta jo pitkään. Syke on erittäin suosittu myös somessa ja Facebookissa sillä on yli 50.000 seuraajaa.

– Sarjalla on valtavasti faneja, jotka kyselevät meiltä viikoittain, että tuleehan Sykettä lisää. On ihanaa, että voimme vihdoin vastata heille myönteisesti: kyllä, sarja jatkuu, sarjan vastaava tuottaja Petja Peltomaa kertoo.

Sykkeen tapahtumat sijoittuvat suurkaupungin keskussairaalan traumaosastolle, jossa hoidetaan akuuteimmat potilastapaukset. Sykkeen uudella kaudella jatkavat suositut, sarjasta jo aiemmin tutut hoitajat ja lääkärit, joiden värikästä arkea sairaalassa seurataan.