Tämän mäen päällä et haluaisi asua – liian jäässä liikkumiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja esimerkkejä tilanteista, joissa naapurit tai omat perheenjäsenet ovat kuvanneet ikkunan takaa ulkona jäällä liukastelevia ihmisiä. Tällä kerralla eräs henkilö on päättänyt kuvata ulkona jäisen tien kanssa taistelevia nuoria miehiä.

Facebookissa on alkanut leviämään surkuhupaisa video, jossa ihmiset yrittävät päästä samaa tietä ylös loivan mäen päälle. Tehtävä osoittautuu todella haastavaksi kaikille yrittäjille, koska sekä maantie että jalkakäytävät ovat täysin liukkaan jään peitossa.

Peilijää tekee ulkona liikkumisesta toisinaan lähes mahdotonta, mikä näkyykin selvästi videolla kun miehet yrittävät päästä loivaa ylämäkeä yläs päin. Video muuttuu nopeasti hyvin koomiseksi kun miehet liukastelevat ja valuvat mäkeä alas päin aina kun he vähänkin onnistuvat etenemään matkallaan.

People Struggle Up Icy Street In Swanage

When your house is at the top of this street… ❄️😂

Publié par LADbible sur samedi 17 mars 2018