Elokuvateatterin penkki tappoi miehen – jäi sähköisen jalkatuen alle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Iso-Britannian Birminghamissa tutkitaan tapausta, jossa mies kuoli elokuvateatterissa. Kuolemaan johtaneen epätyypillisen onnettomuuden aiheutti penkin elektroninen jalkatuki.

Vue Cinema -elokuvateatterissa istunut mies oli pudottanut kännykkänsä kahden penkin väliin. Hänen kumartuessaan etsimään puhelinta penkin sähkökäyttöinen jalkatulki laskeutui alas. Miehen pää jäi ansaan jalkatuen alle.

Mies onnistuttiin Telegraph-lehden mukaan vapauttamaan vasta muiden paikallaolijoiden rikottua jalkatuen. Onnettomuuden aikana pahasti loukkaantunut ja sydänkohtauksen saanut uhri kuoli sairaalassa viikkoa myöhemmin.

Vue Cinema on pahoitellut onnettomuutta tiedotteessaan. Paikalliset viranomaiset ovat sittemmin aloittaneet tapaukseen liittyvän tutkinnan.