Japanilainen vaimo kertoi onnellisen avioliiton salaisuuden

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Aitoa rakkautta etsivät ihmiset saattavat lopulta tyytyä kumppaniin, joka ei välttämättä ole paras mahdollinen, mutta juuri sen hetkiseen elämäntilanteeseen sopiva. Tällaiset liitot eivät yleensä kestä kovinkaan pitkään. Nyt on listattu asioita, joiden ansiosta avioliitosta voi tulla menestyneempi.

Japanilainen Twitter-käyttäjä Nagachiharu on ollut naimisissa kolme vuotta. Nainen on nyt jakanut yksinkertaiset ohjeet siihen, kuinka kaksi ihmistä voivat muodostaa onnistuneen avioliiton keskenään. Hän listaa luetteloon viisi asiaa. Lisäksi hän suosittelee, että pariskunnat asuvat yhdessä ennen avioitumista ja tienaavat itse omat toimeentulonsa, SoraNews24-sivusto listaa.

– Ota rinnallesi ihminen, jonka ulkonäkö viehättää– Valitse kumppaniksi henkilö, joka on valmis jakamaan kotityöt– Rakastu ihmiseen, jolla on normaalit vanhemmat ja sukulaiset– Sitoudu ihmisen kanssa, joka voi sietää yhtä paljon sotkua– Nai henkilö, joka käy töissä