Lääkäri kertoi ilouutisen potilaalle Chewbaccaksi pukeutuneena

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Elinsiirtoa syntymästään saakka odottanut amerikkalainen Austin Eggleston on viettänyt pitkiä aikoja sairaalassa kolmen erillisen sydänvian takia. 15-vuotias Eggelston sai äskettäin tiedon, että hänelle on löytynyt sopiva elinluovuttaja.

Teini-ikäisen pojan lääkäri Philip Thrush ei kuitenkaan halunnut kertoa teinille asiaa tavallisesti ja tylsästi. Ann & Robert H. Lurie Children’s Hospital of Chicago -sairaala on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, jolla näytetään lääkärin toteuttama tempaus. Lääkäri saapui toimenpidehuoneeseen Chewbaccan asuun pukeutuneena.

Philip Thrush sanoi Tähtien sota -hahmoksi pukeutuneena Austin Egglestonille, että teini saa pian uuden ja terveen elimen. Mies oli valinnut suositun hahmon, koska Austin on suuri Star Wars -fani. Iloinen uutinen sai sydäntä odottavan potilaan pomppimaan riemusta.

Chewbacca Tells Austin He is Getting a New Heart

That moment when Chewbacca aka Dr. Thrush comes to tell you that you are getting a new heart. Months ago when Austin was listed for a heart transplant, Dr. Thrush said he would deliver the news a heart was available dressed as Chewbacca. On Saturday, March 17, Chewbacca stopped by Austin’s room. #donatelife #organdonor #all4your1Are you an organ donor? Register to become one here https://www.ilsos.gov/organdonorregister/.

Publié par Ann & Robert H. Lurie Children's Hospital of Chicago sur lundi 19 mars 2018