Tyttären ensimmäinen kalareissu – tämä jätti takuulla traumat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mississippissä Vicksburgin alueella asuva perhe harrastaa kalastusta. Heidän pieni tyttärensä oli jo pitkään halunnut mukaan kalastamaan, ja nyt hänen toiveensa viimein toteutui. Kaikki ei kuitenkaan sujunutkaan niin kuin tyttö oli ajatellut.

YouTube-videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa nähdään pikkutyttö ja isä, joka on saanut jo yhden kalasaaliin. Tyttö oli koko kalareissun ajan hokenut haluavansa nähdä kalan, mutta tyttären mieli näytti kuitenkin muuttuvan kun hän viimein pääsi lähelle kalaa.

Isä pitää kalasta kiinni ja esittelee sitä tyttärelleen, jota yrittää rohkaista koskettamaan kalaa. Tyttö katselee kalaa hieman epäilevän näköisenä, kunnes kala alkaa sätkimään ja hyppää suoraan tyttöä kohti. Tyttö pelästyi pahanpäiväisesti ja alkoi huutamaan niin, että tämä kokemus tuli varmasti jäämään hänen mieleensä pidemmäksi aikaa.