Juontaja söi hattaran 3 sekunnissa – videosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hattara on sokerinen herkku, joka mielletään usein huvipuistossa syötäväksi. Houkutteleva pastellinsävyinen sokeripilvi ihastuttaa lapsia yleensä ulkonäöllään ja vetää toisinaan aikuisiakin puoleensa. Nyt kaksi televisiojuontajaa ottivat toisistaan mittaa hattaran syömisessä.

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt kulovalkean tavoin leviämään video, jossa kaksi kiinalaisen I’m the Winner -nimisen televisio-ohjelman juontajaa kisaavat siitä kumpiko syö hattaran nopeammin. Kun mies ehtii ottamaan omasta hattarastaan vasta ensimmäisen haukun, nainen on jo syönyt oman hattaransa kokonaan.

Naisella menee hattaran syömiseen aikaa vain pöyristyttävät kolme sekuntia. Naisella on hyvä ja nopea tekniikka, sillä hän ottaa hattaran heti tikusta irti ja työntää sen käsiensä avulla suuhunsa. Video on omituisella tavalla hyvin koukuttava, minkä vuoksi moni onkin katsonut sen heti muutaman kerran putkeen.