Näin muutat halvat tekoripset kauniiksi – yksinkertainen niksi!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Käytitpä sitten tekoripsiä päivittäin tai ainoastaan juhlana, on ripsien laaduissa ja liimoissa huomattavia eroja. Osa kokeilee aina uusia tekoripsiä, kun taas toiset ovat tottuneet käyttämään yhtä ja samaa luottotuotetta. Nyt on esitelty vinkki, jonka avulla edullisista ripsistä voi saada helposti laadukkaamman näköiset.

Popsugarin mukaan sosiaalisessa mediassa leviää parhaillaan kuvia ja videoita siitä, kuinka synteettisestä materiaalista valmistetut tekoripset voi muuttaa luonnollisemman ja laadukkaamman näköiseksi nopeasti. Avuksi tarvitsee vain tavallisen ripsiharjan. Kauneusbloggaaja Paloma Garcia esitteli niksin muutama viikko sitten Facebookissa.

Meikkiharrastajat ovat nyt testanneet ohjetta, jossa synteettiset tekoripset harjataan huolellisesti ripsiharjalla ennen kuin ne liimataan paikoilleen. Ihmiset ovat innostuneet vinkistä, sillä niksin avulla edulliset lisäkkeet saa muutettua nopeasti ja vaivattomasti. Osa kauneusbloggaajista päivittelee, miksi eivät ole hoksanneet asiaa aiemmin.

Aquí está para las que me pidieron Video así lo hago solo cepillo recio de izquierda a derecha hazta lograr el efecto de pestañas Despeinadas Tipo Mink 😍 …#Eyelashes #ANDAccesories #11

Publié par Paloma Garcia sur vendredi 9 mars 2018