Paris Hilton hukkasi kihlasormuksen baariin – arvo kaksi miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikas hotellisuvun perijätär ja liikenainen, 37-vuotias Paris Hilton on viimein vakiintumassa pysyvästi. Nyt nainen on onnistunut hävittämään 20 karaatin timantilla varustetun kihlasormuksensa, jonka arvo on kaksi miljoonaa dollaria. Sormus hävisi Miamissa RC Cola Plant -yökerhossa.

Page Six -lehden mukaan Paris Hilton oli tanssinut kädet ilmassa yökerhon VIP-alueella, kun yhtäkkiä naisen kallis kihlasormus oli lentänyt hänen sormestaan. Hän joutui paniikkiin, koska yökerho oli ollut tupaten täynnä väkeä ja siellä oli ollut hyvin pimeää. Asiasta ilmoitettiin ravintolan henkilökunnalle, joka käynnisti sormuksen etsinnät.

Sormus löytyi muutaman pöydän päästä samppanjapulloille tarkoitetusta jääkulhosta. Paris Hilton suunnittelee häitä näyttelijä Chris Zylkan kanssa. Zylka kosi naista hiljattain Aspenissa. Paris Hilton suunnittelee järjestävänsä ainakin kolme erillistä hääseremoniaa.

My lil Family. 👫🐶

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on