Chris Hemsworthin poika todellinen Tarzan – kiipeilee jopa jääkaapissa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

34-vuotias näyttelijä Chris Hemsworth tunnetaan monista toimintaelokuvarooleista, joita varten mies on tottunut pitämään vartalonsa hyvässä kunnossa. Mies muistetaan etenkin hänen hurjasta Thor-roolistaan. Myös miehen lapset näyttävät perineen isänsä supersankarin omaiset piirteet.

Chris Hemsworthilla on hänen vaimonsa Elsa Patakyn kanssa kolme lasta, viisivuotias tytär India Rose ja kolmevuotiaat kaksospojat Tristan ja Sasha. Nyt videolla nähdään mitä Hemsworthin poika on valmis tekemään päästäkseen herkkukaapin sisältöön käsiksi.

Chris Hemsworth on julkaissut hänen pojastaan hauskan videon, jossa nähdään miten kolmevuotias lapsi kiipeää jääkaapin kahvoja pitkin korkean jääkaapin yläreunaan saakka. Poika on saanut selville, että suklaata säilytetään jääkaapin päällä sijaitsevissa kaapeissa. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että vanhempien on keksittävä jokin uusi piilopaikka herkuille.