Mies haaveili ilmatanssijan ammatista – nyt outo toive toteutui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puheltimilla toimivat ilmatanssijoiksi kutsutut koristeet ovat tuttu näky isojen ostoskeskusten ja torien laidalla tai päällä aina kun ihmisiä houkutellaan tarjousten perässä ostoksille. Nyt hauskalla videolla nähdään miten eräs mies halusi ryhtyä oikeaksi ilmatanssijaksi.

Ilmatanssijat toimivat hauskasti puhaltimen puhaltaessa niiden sisälle ilmaa. Nyt Willowbrook Chrysler -yrityksen tekemässä nerokkaassa mainoksessa eräs mies toteuttaa pitkäaikaisen haveensa ja ryhtyy autokaupan edustalle ilmatanssijaksi pelkkien tyhjien laitteiden sijaan.

Sketsiä muistuttavassa mainoksessa nähdään miten mies on haaveillut ammatistaan jo pikkupojasta lähtien. Nyt kun mies viimein pääsee toteuttamaan itseään ilmatanssissa, hänellä onkin nerokkaat ja monien tunnistamat tanssiliikkeet jo hyvin hallussaan.