Octomomin lapset jo yhdeksänvuotiaita – vauva-aika oli todella sekavaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Octomomina maailman maineeseen noussut Nadya Suleman tunnetaan nykyisin nimellä Natalie Suleman. Nainen on sanonut suoraan katuneensa hedelmöityshoitojen avulla raskaaksi tulemista, sillä hänellä oli ennen kahdeksikkoja jo entuudestaan kuusi lasta. Ja hän oli jo silloin yksinhuoltaja.

Natalie Suleman tuli tunnetuksi vuonna 2009 saatuaan ensimmäisenä maailmassa kahdeksan lasta samalla kertaa. Ipanat juhlivat äskettäin yhdeksänvuotissyntymäpäiviään onnelliselta näyttäen. Suleman myöntää, että vaikka heidän perheensä voi tällä hetkellä hyvin, olivat neljä ensimmäistä vuotta 14 lapsen äitinä todella vaikeaa. Hän alentui jopa pornonäyttelijäksi rahoittaakseen jättikokoisen lapsiperheensä kustannuksia.

– En ollut oma itseni ja vihasin koko tilannetta. Turvauduin reseptilääkkeisiin ja alkoholiin, jotta selviydyin normaaliarjesta, Suleman kertoo RadarOnlinelle.

Viisi vuotta sitten nainen tajusi, että hänen on yksinkertaisesti muutettava elämänsä suuntaa lasten takia. Nyt hän kehuu olevansa onnellisempi kuin koskaan aiemmin, ja lapset ovat hänen parhaita ystäviään. Nainen on omaksunut terveelliset elämäntavat ja panostaa nyt lastensa koulutukseen.