Seksiväline jumiutui peniksen sisään – ajautui lopulta virtsarakkoon

Ohhoh! Terveys · Terhi Piiroinen

Taiwanilaisen sairaalan urologi Jiann Bang-bing on kertonut, että Kohsiung Veterans General Hospital -nimisen sairaalan ensiapuun on toisinaan hakeutunut penikseensä tai anukseensa käyttötavaroita tunkeneita miehiä. Nyt vastaanotolle saapui seksivälinettä masturboimisessa hyödyntänyt kolmekymppinen mies.

Mirror-lehden mukaan mies oli tunkenut peniksensä sisään 20-senttisen seksivälineen, jonka ympärysmitta oli noin yhden senttimetrin. Muovinen pikkusauva oli kuitenkin ajautunut liian syvälle miehen virtsarakkoon, eikä omatoimiromantiikkaa suorittanut mies saanut välinettä poistettua. Hän hakeutui ensiapuun virtsan muututtua veriseksi kaksi päivää myöhemmin.

Lääkärit saivat poistettua sauvan miehen virtsarakosta. Hän tulee parantumaan vahingosta täysin. Tohtori Jiann muistuttaa, että seksivälineet tulee puhdistaa huolellisesti ennen käyttöä ja suosia asianmukaisia liukasteita niiden kanssa. Hän kertoo ihmisten tunkeneen peniksen sisään kaapeleita ja kuulakärkikyniä. Sairaalassa on myös poistettu peräaukkoon juuttuneita lamppuja ja golfpalloja.