Ystävykset söivät päivän kuin Donald Trump – roskaruoan määrä yllätti

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin ruokailutottumukset ovat moneen otteeseen herättäneet keskustelua ja hämmennystä verkossa. Trumpin on kerrottu tilaavan 50 dollarin pihvin kypsänä ja ketsupin kanssa, mikä sai monet kulinaristit raivostumaan hyvän raaka-aineen pilaamisesta.

Donald Trump syö paljon pikaruokaa ja juo mieluiten sokeritonta Coca-Colaa. Nyt eräs mies ja nainen päättivät kokeilumielessä syödä yhden päivän ajan samalla tavalla kuin Donald Trump. He saivat jo aamiaisen jälkeen katua päätöstään.

Aamiaiseksi kaksikko söi McDonald’sin aamiaisburgerin eli Egg McMuffinin ja tölkillisen virvoitusjuomaa. Tämän aterian yhteydessä kaverukset järkyttyivät kuullessaan, että heidän kummankin tulisi juoda päivän aikana yhteensä 12 tölkillistä kolajuomaa.

Välipalaksi herkuttelijoille tuotiin keksejä ja lounaaksi pelkkiä pizzan täytteitä ja hampurilaisia, joista poistettiin kaikki leipä. Toinen välipala sisälsi jälleen keksejä ja perunalastuja, ja illalliseksi kaverukset saivat pihviä ketsupin ja salaatin kera. Päivän vaikeimmaksi tehtäväksi kaiken roskaruoan syömisen lisäksi muodostui 12 virvoitusjuoman juominen.