Amanda Harkimolla vain häviävän pienet stringit jalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo nähtiin taannoin televisiossa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasarjassa, minkä jälkeen hän aiheutti kohun paljastettuaan kilpailun voittonsa Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa. Tällä tuotantokaudella Amanda nähdään myös Temptation Island Suomi -ohjelman sinkkuna.

Nyt Harkimo on julkaissut verkossa seksikkään valokuvan itsestään poseeraamassa takapuoli pystyssä sängyllä. Jalassaan Amandalla oli ainoastaan niukat stringit. Kuvatekstin mukaan Harkimo yritti poseerata kuin Kim Kardashian, mutta tosin pienemmällä takapuolella.

Tryin' to do some Kim K with a small ass 🍑 📷: @petrimastphotography

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Äskettäin Amanda julkaisi itsestään uimapukukuvan, jonka yhteydessä hän kertoi selvittäneensä DNA-testillä taustojaan.

– Tein DNA testin jotta saisin tietää mistä tummat piirteeni tulevat.. 71,9 % olen Suomalainen ja yllätykseksi tuli kovana kakkosena 15,7 % Irlantilainen, Skotti ja Walesilainen. Anyhow, se tarkoittaa sitä että mulla on tänään juhlapäivä!! Happy St Patrick’s day y’all!! oi, Amanda Harkimo kirjoitti.