Jari Sillanpää sekoili EVS-ohjelmassa: ”Menivät naisen orgasmin edelle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumekohussa viime kuukausina ryvettynyt laulajatähti Jari Sillanpää julkaisi lauantaisen pidätyksensä jälkeen Facebookissa viestin, jossa hän myönsi olevansa epäiltynä huumerikoksesta. Poliisi otti hänet kiinni lentokentällä laulajan palatessa Thaimaasta.

Tänään Jari Sillanpää vieraili MTV3-kanavan suorassa Enbuske, Veitola ja Salminen -keskusteluohjelmassa, jossa hän yritti valottaa hieman tapauksen taustoja.

– Ensin haluan sanoa, että olen pahoillani, että toilailut menivät naisen orgasmin edelle. Pömppövatsa ei estä orgasmia. Ei naisen eikä miehen, Jari Sillanpää aloitti haastattelun hyvin sekavasti.

– En kuulu huumerinkiin. Ne ovat lakijuttuja. Näen asian niin, että se huumerinki… Tämä kaveri, jonka kautta olen ostanut metamfetamiinia, on jäänyt kiinni. Nyt selvitetään paljonko hän on myynyt. Siksi haluttiin tietää paljonko mä olen ostanut. Poliisi sanoi, että olen ostanut 111 grammaa, mutta en todellakaan ole ostanut, Jari Sillanpää totesi.

Haastattelijana toiminut Tuomas Enbuske totesi, että kyseinen annos riittäisi ihmiselle useaksi vuodeksi jopa päivittäiseen käyttöön. Sillanpää vastasi laskien määrää auki ja totesi, että ”meitä on kaksi” käyttämässä aineita. Lisäksi hän kertoi miten hän on tarjonnut ystävilleen samoja huumeita ja miten juhlissa on myös niin sanottua hävikkiä huumeissa.

– Se minua nimenomaan vitutti, että sä ajoit autolla huumepäissäsi, Tuomas Enbuske ihmetteli.

Sillanpää vastasi kysymällä minkä ikäisiä lapsia Enbuskella on ja ovatko lapset ulkona vielä iltakymmeneltä. Minkäänlaista todellista pahoittelua ei laulajan suusta kuultu. Sen sijaan hän myönsi olevansa narkomaani ja kertoi, ettei mikään hoito voi häntä auttaa.

– En ole tehnyt kenellekään mitään pahaa. Syksyinen oli todella suuri virhe ja todella tyhmä juttu, että mä en tajunnut sitä. Otan itse vastuun omasta elämästä ja mä pystyn vetämään keikat, Sillanpää kertoi.

Lisäksi Sillanpää myös vahvisti käyttäneensä Thaimaan lomallaan kovia huumeita.

– Käytin metamfetamiinia Thaimaassa. En mä käytä mitään muuta, laulaja kertoi Enbuskelle.

Haastattelun lopuksi Sillanpää murtui itkuun ja kertoi haluavansa, että häneen luotetaan.