Suomalainen poptähti Isac Elliot esiintyy huomenna Istanbulissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen poptähti Isac Elliotin fanijoukot maailmalla kasvavat. Hänen kiertueensa valloittaa parhaillaan eurooppalaisia pääkaupunkeja. Huomenna sunnuntaina hän esiintyy Istanbulissa. Ensikerran Isac Elliot nähtiin esiintymässä Turkissa jo vuonna 2015.

Isac Elliotin helmikuussa startannut pop-up-kiertue on jo ennättänyt vierailemaan Riiassa ja Kööpenhaminassa. Istanbulin D&R Storessa nähtävä esiintyminen on kiertueen kolmas esiintyminen. Turkista Elliot suuntaa Kreikkaan.

– Rakastan Istanbulia, se on kaunis ja mielenkiintoinen kaupunki, jossa on mahtavia ihmisiä ja upeaa ruokaa. Istanbulin vuoden 2015 keikka oli ensimmäinen oikea esiintymiseni Pohjoismaiden ulkopuolella, Isac Elliot kertoo.

– Oli mahtavaa esiintyä ja tavata turkkilaisia faneja. Tuolloin en yhtään tiennyt mitä odottaa vierailulta. Nyt olen jo saanut paljon viestejä konserttia odottavilta faneilta ja on ollut kiva huomata, miten paljon esiintymistäni odotetaan.