Mies nappasi ison meriahvenen – kalasti paljain käsin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ennen kalastaminen oli varmasti todella eri näköistä kuin nykyään uusilla hienoilla välineillä. Kalastaminen ja saaliin saaminen eivät kuitenkaan ole täysin välineistä kiinni, minkä eräs mies todistaakin videolla nappaamalla kalan paljain käsin.

Nainen on kuvannut videolle, kun mies kalastaa laiturilta paljain käsin. Mies on mennyt laiturille vatsalleen makaamaan ja houkuttelee saalista pitämällä kädessään syöttikalaa. Meriahven nappaa nopeasti syöttin kiinni, jolloin mies ottaa saaliistaan heti tukevan otteen.

Miehellä on vaikeuksia saada painavaa ja pakoon yrittävää kalaa ylös. Lopulta hän kuitenkin onnistuu nostamaan kalan paljain käsin laiturille. Mies rikkoi saaliillaan ennätyksen käsin kalastetusta saaliista onnistuessaan nappaamaan noin 7,5-kiloisen vonkaleen ilman mitään apuvälineitä. Lopuksi mies kuitenkin heittää saaliinsa takaisin veteen kasvamaan.