Mies yritti itsemurhaa sillalla – sitten kolme koulupoikaa huomasi hänet

Ohhoh! · Stara.fi

Itsemurhat ovat aina äärimmäisen traagisia tilanteita, mutta jo niiden yritys on äärimmäinen hätähuuto. Nyt Britanniassa kolme koulupoikaa on noussut sankareiksi estettyään miehen itsemurhan. Pojat näkivät miten mies oli hyppäämässä sillalta kuolemaansa naru kaulassaan ja ryntäsivät paikalle.

Koulusta palaamassa olleet pojat tarttuivat kiinni A10-moottoritien sillalla Hertfordshiressä itsemurhaa yrittäneeseen mieheen ja kieltäytyivät päästämästä hänestä irti ja hälyttivät paikalle apua, Daily Mail uutisoi.

Lopulta paikalle sattui myös 47-vuotias Joanne Stammers, joka otti niin ikään miehestä kiinni. Hänen kätensä olivat yltä päältä mustelmilla pidettyään miehestä kaikin voimin kiinni.

Nyt kaikki pelastajat ovat saaneet Britanniassa palkinnon hengenpelastuksestaan. Pojat olivat iältään 12-, 13- ja 14-vuotiaita. Nuoret miehet ovat vierailleet viime päivinä myös televisio-ohjelmissa kertomassa urotyöstään.