Varas iski eläinkauppaan – pytonin varastaminen ei ollutkaan helppoa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Australian Salisbury Northissa sijaitseva eläinkauppa joutui taannoin varkauden kohteeksi. Valvontakameran video paljastaa, ettei varkaalla selkeästi ollut hajuakaan kuinka myytäviä matelijoita pitäisi käsitellä.

Wild About Reptiles -eläinkauppa jakoi Facebookissa valvontakameran videon varkaasta. Siinä hänellä on selkeästi vaikeuksia saada kolmea pytonkäärmettä mukanaan olleeseen urheilulaukkuun.

Facebookissa eläinkaupan omistaja kertoo olevansa erityisen huolestunut nuorimman käärmeen puolesta. Alle neliviikkoinen pyton ei vielä osaa syödä kunnolla, eikä välttämättä selviä hengissä koettelemuksesta.

 

So this is the person that unlawfully entered the shop this morning… I am so upset over the way my poor snake is thrown around and eventually into a bag. Please, if anyone recognises him or knows anything, please contact crime stoppers. One of the snakes taken was less than 4 weeks old and is not yet eating properly. I fear it wont make it after such an ordeal.We have, at this stage counted missing 1 Jungle python sub adult, 1 Spotted Mac sub adult and 1 hatchi Bredli. Other office items were also taken.

Publiée par Wild About Reptiles sur lundi 26 mars 2018