Vuoden 2018 kylpyhuonetrendit: Värikkäitä laattoja ja riippuvia valaisimia

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat satsanneet kodinsa remontoimisessa tyyliin. Kylpyhuoneita on muokattu remonttien yhteydessä moderneiksi spa-osastoiksi, joissa on paljon vaaleita ja avaruutta korostavia pintoja. Tähän on tulossa muutos tänä vuonna.

Moni muistaa mummolan vihreät kylpyhuoneen laatat, joita revittiin 90-luvun lopulla toteutetun kylpyhuoneremontin aikana pois. Tilalle asennettiin neutraalimman väriset laatat, jotka sopivat paremmin skandinaaviseen sisustusmakuun. Vaan ei enää, sillä tämän vuoden kylpyhuonetrendinä on panostaa värikkääseen laatoitukseen – hyvällä maulla.

Samassa trendissä asennetaan kylpyhuonekalusteita, jotka leijuvat ilmassa jättäen alleen tyhjää tilaa. Kylpyhuoneen hanat tulevat puolestaan suoraan seinästä, ja suihku sijaitsee avoimessa tilassa. Myös valaisimet ovat muuttuneet takavuosien halogeeneista ja kupulampuista. Kylpyhuoneen katossa on nyt riippuvalaisin, PureWow listaa.

#colourfulbathroom #hygge #lagom #homedecor

A post shared by arq.Claudia Alvarez (@arquialvarez) on