Jättipovinen Demi nousi tilataksista – sitten miesten leuat loksahtivat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

22-vuotias Instagram-sensaatio Demi Rose Mawby hemmottelee fanejaan usein rohkeilla ja paljastavilla kuvillaan sosiaalisessa mediassa. Demi juhli joulukuussa yli kuutta miljoonaa seuraajaa, ja sittemmin luku on noussut jo 6,5 miljoonaan.

Nyt Demi kuvattiin Lontoossa, jossa hän oli juhlimassa omaa syntymäpäiväänsä railakkaasti. Julkkisnaisen noustessa tilataksista eivät hänen vartalonsa ja antava asunsa jättäneet kovin paljon arvailun varaa.

Demi Rose Mawby tapaili viime kesänä räppäri Tygaa, mutta suhde ei kestänyt kovin pitkään. Äskettäin Tyga kertoi uskovansa olevansa Kylie Jennerin lapsen isä, ja tammikuussa syntynyt pienokainen on saanut alkunsa arviolta viime vuoden huhtikuussa.

Splash
Splash
Splash
Splash