Koiranpentu katosi – löytyi lopulta jääkaapista!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat viihtyvät kuumilla säillä varjossa ja etsivät talosta itselleen viileimmän paikan, joka monesti sijaitseekin eteisessä. Eräs koiranpentu oli kuitenkin löytänyt itselleen vielä ovelamman ja viileämmän paikan jääkaapin sisältä.

Vietnamissa kuvatulla YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa koiran omistaja löytää pikkuisen koiranpentunsa jääkaapin sisältä nukkumasta. Sillä on ilmeisesti ollut talossa epämukavan kuuma, minkä vuoksi se on hakeutunut viileämpään paikkaan jääkaapin sisälle.

Tämä ei luultavasti ole ensimmäinen kerta kun koira löytyy jääkaapista, koska keskimmäinen taso näyttäisi olevan kuin pikkuista varten putsattu kaikista elintarvikkeista. Koira näyttäisi olevan niin sikeässä unessa, että se ei mielellään haluaisi edes herätä ja poistua jääkaapin sisältä.