Komein rikollinen perustaa taas perheen – saa lapsen superrikkaan perijättären kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman komeimmaksi rikolliseksi tituleerattu malli Jeremy Meeks jätti noin vuosi sitten hänen vaimonsa ja lapsensa. Heti eron jälkeen Meeks aloitti julkisesti seurustelun brittiläisen miljardöörin tyttären, Chloe Greenin kanssa. Nyt pariskunnan kerrotaan odottavan heidän ensimmäistä yhteistä lastaan.

Vankilasta suoraan malliksi suurille muotitaloille palkattu 34-vuotias Jeremy Meeks alkoi tapailemaan 27-vuotiasta Chloe Greenia viime kesänä. Pariskunta vietti ensitapaamisestaan lähtien tiiviisti aikaa yhdessä ja näytti kameroiden kuvatessa aina hyvin rakastuneilta. Nyt Meeks ja Green ovat kumpikin Daily Mail -sivuston mukaan innoissaan siitä, että he pääsevät ottamaan seuraavan askeleen suhteessaan.

Jeremy Meeks alkoi tapailemaan Chloe Greenia salaa ollessaan vielä naimisissa Melissan kanssa. Melissa sai kuitenkin tietää suhteesta kun ventovieras oli lähettänyt hänelle kuvan, jossa Jeremy suuteli Chloea. Suhteen epätavallisesta alusta huolimatta Green oli lähes välittömästi lopettanut alkoholin juomisen halutessaan perustaa perheen.