Kylie Jenner esitteli unelmavartalonsa vanhalla kuvalla – tässä tavoitetta kesäksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa Stormin helmikuussa. 20-vuotias kaunotar esitteli paljasta vatsaansa sosiaalisessa mediassa jo kuukausi synnytyksen jälkeen. Nyt hän on esitellyt faneilleen mikä olisi hänen unelmiensa kesäkunto.

Julkkiskaunottaret voivat kokea paineita raskaudesta palautumisen suhteen, koska niin moni näyttää palautuvan vanhoihin mittoihinsa todella nopeasti. Kylie Jennerkin on ottanut vanhan kuvan omaksi tavoitteekseen, johon hän yrittää päästä vielä ennen kesäkuukausia.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan vanhan kuvan, jossa naisen upea tiimalasivartalo pääsee niukoissa bikineissä oikeuksiinsa. Jenner pitää omaa raskautta edeltävää bikinikuntoaan uutena tavoitteenaan, jonka hän haluaa saavuttaa.

summer goals 😏 #tb

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

stormiiiiiiiii🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on