Näin peset meikkisienen kätevästi – ota shampoo avuksi

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

BeautyBlender -meikkisienille myydään puhdistukseen tarkoitettua saippuaa. Avuksi voi ottaa myös tavallisille meikkisiveltimille tarkoitetun puhdistusaineen tai hellävaraisen shampoon. Oikeanlaisen puhdistuksen avulla meikkisienen käyttöikä pitenee.

Pane kulhoon lämmintä vettä ja sekoita sekaan muutama tippa shampoota. Upota meikkisieni veteen ja puristele sitä. Anna liota puolisen tuntia. Huuhtele sen jälkeen huolellisesti kylmällä vedellä, PureWow vinkkaa.

Purista meikkiväline huolellisesti ja anna kuivua yön yli. BeautyBlender-tyylistä meikkisientä on tarkoitus käyttää hieman kosteana. Meikkivoide, itseruskettava voide tai muu tuote taputellaan iholle kostean sienen avulla tasaisemman lopputuloksen saamiseksi. Sieni tulee huuhdella jokaisen käyttökerran jälkeen ja säilyttää ilmavassa ja puhtaassa paikassa. Meikkisienten ja siveltimien säännöllinen puhdistus tekee niistä pitkäikäisempiä.