Papukaija rakastaa poikasia – hellittelee niitä kuin ihmiset vauvojaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien viraalihiteiksi nousseiden videoiden myötä on saatu nähdä, että papukaijat omaksuvat omistajiltaan ja heidän lähipiiriltään todella erikoisia taitoja. Papukaijat, tanssivat, puhuvat, laulavat ja osaavat imtoida jopa ihimisten kiivasta riitelemistä. Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, jossa papukaija on oppinut puhumaan linnunpoikasille.

Ozzie-nimisen papukaijan omistajalla on kotonaan hoidossa pieniä aratin poikasia, joita omistaja ruokkii itse neljä kertaa päivässä. Omistaja myös hellittelee puheillaan poikasia aina ruokkiessaan niitä, jolloin Ozzie on ollut aina naisen vieressä ja omaksunut myös naisen puheet.

Nainen on nyt kuvannut videolle Ozziea, joka tervehtii poikasia. Ozzie toivottaa poikasille hyvää huomenta ja kertoo, että on aika ruokkia pikkuiset. Papukaija kertoo videolla myös rakastavansa poikasia ja painaa nokkansa niiden pieniin nokkiin kiinni tehden samalla pususta kuuluvan muiskautuksen äänen suullaan.