Kanadalainen tieraivo nettihitiksi – tällaista harvemmin nähdään

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan päivittäin runsaasti muun muassa kojelautakameroiden kuvaamia videoita tieraivosta, jossa autoilijat ja motoristit käyvät ajoittain jopa toistensa kimppuun. Näitä videoita on julkaistu myös Kanadasta, joka tunnetaan melko rauhallisena maana.

Nyt kanadalainen mentaliteetti on noussut kansainväliseksi nettihitiksi, kun viime vuonna kuvattu video sikäläisestä ”tieraivosta” on lähtenyt viime päivinä uudelleen leviämään verkossa. Siinä nähdään miten motoristi on törmätä oikealta tulleeseen henkilöautoon.

Vaaratilanteen jälkeen molemmat pysähtyvät ja toistensa syyttelyn sijaan ryhtyvät pyytelemään kilvan anteeksi toisiltaan. Videot ovat saaneet eri foorumeissa reilussa vuodessa jo miljoonia katselukertoja. Toivottavasti Suomessakin voitaisiin ottaa videosta mallia.