Ritilät täydellisiä kodin organisoimiseen – soveltuvat 11 näppärään asiaan

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Muun muassa ruokien jäähdyttämiseen tarkoitetut metalliritilät voivat olla apuna kodin esineiden organisoimisessa. Ihmiset haluavat nykyisin karsia ylimääräisiä tavaroita pois kodistaan ja pyrkiä saavuttamaan mahdollisimman helposti ylläpidettävän järjestyksen.

Ritilän avulla voi esimerkiksi pitää pakasterasioiden kannet tai muut ohuet astiakaapin tavarat järjestyksessä. Hometalk-videolla nähdään myös monta vinkkiä siihen, kuinka ritilä muuttuu näppäräksi seinätelineeksi esimerkiksi liitutaulun, magneettien ja koukkujen avulla. Ritilästä voi myös taivutella hyllyn pikkuesineitä varten ja kiinnittää seinään koukuilla.

Jäähdytysritilöitä voi tuunata tarpeen mukaan moniin eri käyttötarkoituksiin ja vaihtaa sen paikkaa kodin tarpeiden mukaan. Ritilät ovat kestäviä ja edullisia ja niitä on markkinoilla useaa eri kokoa ja muotoa.

Cooling Rack Organizing Hacks

11 clever ways to organize with cooling racks.

Publiée par Hometalk sur dimanche 18 février 2018