Trollaaja syytti Bella Hadidia kauneusleikkauksista – supermalli iski ovelasti takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paparazzit ja julkinen ulkonäön ja vaatetyylin kritisointi ovat julkisuuden varjopuolia. Etenkin nuorilla tähdillä tulee olla erityisen paksu nahka, koska juuri he ovat kaikkein kriittisimmän arvostelun alla. Nuorten kommentointi sosiaalisessa mediassa voi olla toisinaan melko rumaa, minkä vuoksi malli Bella Hadid päättikin nyt puolustaa itseään sosiaalisessa mediassa.

Foufiasse-nimimerkin takana toiminut Instagram-käyttäjä oli kommentoinut kuvaa, jossa Bella Hadid ja Kendall Jenner oli asetettu vieretysten. Trollaaja luonnehti nuoria naisia sanomalla, että he ovat epäaitoja narttuja ja käyneet monissa kauneusleikkauksissa. Foufiasse syytti nuoria naisia nenäleikkauksesta, huulten täyttämisestä ja poskipäiden muokkaamisesta. Foufiassen mukaan naiset tarvitsisivat kauneusleikkausten sijaan mukavammat luonteet.

Bella Hadid oli itse nähnyt tämän julman kommentin ja päätti vastata siihen. Hadid vastasi: ”Kunpa voisit tietää millaiset luonteet meillä oikeasti on. Sen lisäksi toivon, että sinulla olisi sydän, johon tarttua. Siunausta sinulle rakas. Mustasukkaisuus on avunpyynnön itkuhuuto, johon toivoisin pystyväni vastaamaan ja auttamaan sinua”.

Tell em. #CommentsByCelebs

A post shared by @ commentsbycelebs on

Kenny or Bella? ; @khairhadld

A post shared by Bella Hadid (@ballahadid) on