Maailman amerikkalaisin olut – Jim Beam ja Budweiser yhdistivät voimansa!

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuvat ihmiset edustavat ehkäpä yhtä maailman patrioottisinta kansakuntaa. Heidän kotimaahansa kohdistuva rakkaus menee toisinaan jopa överiksi. Nyt bourbon-viski Jim Beam ja lager-olut Budweiser ovat yhdistäneet voimansa valmistaakseen ehkäpä maailman amerikkalaisimman oluen.

Budweiser ja Jim Beam tuovat markkinoille Budweiser Reserve Copper Lager -nimisen oluen, jossa yhdistyvät rapakon takaisen kansakunnan kaksi suosituinta juomaa. Juomassa on tamminen aromi yhdistettynä pähkinän, karamellin ja vaniljan makuihin. Tuotetta saa ostettua ainakin aluksi vain Yhdysvalloista.

Budweiserin julkaiseman tiedotteen mukaan uusi olut julkaistaan vuoden 2018 syksyllä. Tuote tuodaan markkinoille juhlistamaan Yhdysvaltojen kieltolain loppumista, josta tulee kuluneeksi tänä vuonna 85 vuotta. Kippis!