Mies yritti kajakin kyytiin – kaveri oli tikahtua nauruun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyynellä joella ja järvillä melominen voi olla hyvin terapeuttista ja mukavaa puuhaa. Kapean kajakin kyytiin pääseminen ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin miltä se voi pidempään harrastaneiden toimesta näyttää.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa kaksi miestä ovat lähdössä kajakeilla melomaan. Tilannetta kuvannut nainen on arvellut, että kajakin kyytiin pääseminen ei tule olemaan helppoa, minkä vuoksi hän oli kaivanut kameransa esiin kun miehet olivat tehneet lähtöä laiturilta.

Nainen oli ollut oikeassa sen suhteen, että hän tulisi saamaan jotakin huvittavaa nauhalle. Mies putosi heti veteen laiturilta yrittäessään päästä kajakkiin istumaan. Mies ei ollut päästä enää edes laiturille takaisin, koska hän kuuli naisen naurun ja huvittui itsekin omasta tilanteestaan.