Ville Puhakan navettavideosta tuli somehitti – nyt posti kantoi kotiin yllätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime vuosina käyty aktiivista keskustelua tuotantoeläinten kohtelusta maatiloilla, sillä eläinaktivistit ovat paljastaneet navetoista merkittäviä puutteita. Taannoin maatilan isäntä Ville Puhakka päätti osoittaa, että Suomessa on myös toisenlaisia maatiloja.

Hän kuvasi navetassaan videon, josta muodostui nopeasti todellinen nettihitti. Puhakka esitteli videolla leppoisaan tyyliin navettansa ja kertoi mitä sitää tapahtuu ja miten sekä navetasta että eläimistä pidetään huolta. Video on katsottu yksin Facebookissa tähän mennessä jo 201.000 kertaa.

Muutama päivä sitten Puhakka kertoi Facebookissa postin tuoneen hänelle odottamattoman kirjeen. Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä lähestyi häntä kiitoskirjeellä somevideon johdosta.

– Kiitos esimerkillisestä kuluttajatyöstä suomalaisen maatalouden ja maidontuotannon hyväksi. Hienoa työtä suomalaisen ruoan puolesta, ministeri Leppä kirjoitti.

– Jotain merkittävää oon saanu aikaan, Ville Puhakka kiteytti tunnelmansa.