Mikä takapuoli! Susanna Penttilän kurvit loksauttavat miesten leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulta saakka suomalaisissa pintapiireissä hyvin viihtynyt Susanna Penttilä tunnetaan nykyisin lähinnä Férrer-vaateliikkeen omistajana. Muotia rakastavan entisen Playboy-mallin uhkea vartalo on tuttu kotimaisten viihdelehtien sivulta, mutta niin myös sosiaalisesta mediasta.

Penttilä esittelee poikkeuksellisen kurvikasta vartaloaan aktiivisesti esimerkiksi Instagramissa, jossa hän on nyt julkaissut pysäyttävät kuvat takapuolestaan.

Susanna Penttilä tuli Suomessa tunnetuksi seurapiirihahmona jo 1990-luvulla, mutta varsinaisen läpimurron hän teki vuonna 2004 poseerattuaan Playboy-lehden yhdysvaltalaisessa versiossa. Taannoin hänet nähtiin myös televisiossa Viidakon tähtöset -realitysarjassa.

#taas tarkenee 💛☀️💛 #mauvemoment 👗

A post shared by Susanna Penttilä (@susannapenttila) on

#goodmorning 🍓

A post shared by Susanna Penttilä (@susannapenttila) on

#curvedress 🧡

A post shared by Susanna Penttilä (@susannapenttila) on