Mies käytti exältä saamaansa paitaa ylpeänä – ei tiennyt härskin tekstin merkitystä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan kuva, jossa on valkoiseen t-paitaan pukeutunut mies. Twiitin mukaan mies oli saanut vaatekappaleen entiseltä tyttöystävältään. Paidan rinnassa on teksti: ”Bhenchod”.

Mies luuli, että paidan teksti tarkoittaa: ”Minä rakastan sinua”. Valitettavasti internetväki palautti paitaa ylpeänä pitäneen miehen takaisin maan pinnalle, sillä tekstin merkitys on kaukana romanttisesta. Entisellä tyttöystävällä oli ollut mielessään hieman toisenlainen viesti.

Paidassa lukee nimittäin punjabiksi: ”Siskon nussija”. Kuvaa on twiitattu uudelleen lähes 6.000 kertaa. Kannattaa seuraavalla kerralla ottaa selville paidassa olevan tekstin tarkoitus, mikäli ei halua tulla nöyryytetyksi koko netin edessä, New York Post muistuttaa.