Orava oli menehtyä sähköiskuun – miesten nopea elvytys pelasti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oravat ovat tuttu näky sähkölinjoissa, joita pitkin ne kiipeilevät tottuneesti. Eräs huono-onninen orava oli kuitenkin menehtyä kun se sai kovan sähköiskun seikkaillessaan sähkölinjojen päällä.

YouTube-videolla nähdään miten neuvokkaat miehet ovat alkaneet heti elvyttämään pikkuista nähtyään miten se oli jäänyt liikkumattomaksi sähköiskun seurauksena. Mies on nostanut oravan selälleen makaamaan skootterin istuimen päälle ja alkanut painelemaan sen rintaa etusormella.

Elvytys ei näytä aluksi tuottavan tulosta, mutta mies ei kuitenkaan lannistu vaan jatkaa elvyttämistä. Lopulta kun mies avaa oravan suun, se alkaa hengittämään nopeasti. Menee vielä hetki, ennen kuin orava kykenee liikkumaan, mutta saatuaan voimansa takaisin se ampaisee heti juoksuaskelin pelastajiaan pakoon.