Cameron Diaz on lopettanut näyttelemisen – huhu piti paikkansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Cameron Diazin on jo jonkin aikaa huhuttu lopettaneen uransa näyttelijänä. Taannoin lopettamisväite ehdittiin jo leimata Selma Blairin vitsiksi, mutta huhu piti sittenkin paikkansa. Nyt Cameron Diaz on nimittäin vahvistanut asian Entertainment Weekly -lehdelle.

Entertainment Weekly toi yhteen vuonna 2002 ilmestyneen Radalla-elokuvan tähdet Cameron Diazin, Christina Applegaten ja Selma Blairin. Applegate kertoi siirtyneensä näyttelemisestä osa-aikaeläkkeelle, ja Diaz vastasi tehneensä samoin.

– Olen myöskin osa-aikaeläkkeellä, ja oikeastaan lopettanut näyttelemisen kokonaan, tähti paljasti.

Cameron Diaz oli kuitenkin avoin idealle Radalla-komediaelokuvan jatko-osasta. Tähden mukaan hän näkisi mielellään elokuvan vastanäyttelijöitä jatkossakin.

Diaz nähtiin viimeksi vlakokankaalla vuonna 2014 ilmestyneissä elokuvissa Annie, Sex Tape – kadonneen videon metsästys ja Se toinen nainen. Vuonna 2015 hän meni naimisiin Good Charlotte -yhtyeen kitaristi Benji Maddenin kanssa.