Isä yllätti kosinnassa – piteli ”SANO EI” -kylttiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Nevadassa asuvan pariskunnan romanttininen kosimistilanne sai taannoin yllättävän käänteen. Huomion varasti paikalle ilmaantunut morsiamen isä. Levi Bliss oli juuri pyytämässä Allison Barronin kättä, kun naisen isä ilmestyi läheiselle kukkulalle.

Mies piteli käsissään kylttiä jossa luki ”say no”, eli ”sano ei”. Allisonin mukaan hänen isänsä, Jake Barron, ei kuitenkaan oikeasti halunnut pilata kaksikon romanttista hetkeä. Kyse oli vain miehen huumorista, sillä todellisuudessa Jake ja Levi tulevat hyvin toimeen.

– Tunnemme kumpikin isäni hyvin. Ymmärsimme heti vitsin ja nauroimme sille, Allison paljasti Buzzfeedille.

Hauska tilanne ikuistettiin kuviksi, jotka morsian jakoi Twitter-tilillään. Viraalina levinneet kuvat ovat sittemmin keränneet kymmeniä tuhansia uudelleenjakoja ja satoja tuhansia tykkäyksiä.