Plusmalli kehonsa muhkuista: ”Olen seksikäs ilman kuvakäsittelyä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Positiivista vartalonkuvaa eteenpäin vievä 27-vuotias malli Iskra Lawrence on esitellyt käsittelemättömän bikinikuvan Instagramissa. Lawrencen julkaisemassa bikinikuvassa on muhkea takamus, pienet selkämakkarat ja tavallinen naisen selluliitilla varustettu iho. Hän poseeraa uima-altaalla.

Uhkea malli tietää, että osa ihmisistä julkaisee paljastavia kuvia ainoastaan seuraajia tai tykkäyksiä kerätäkseen. Iskra Lawrencelle on tärkeämpää kannustaa ihmisiä olemaan omana itsenään ilman, että yrittäisivät sopia johonkin tiettyyn muottiin. Ihmisten tulisi nauttia omasta olemuksestaan. Bikinikuvan julkaissut malli kertoo, että tuntee olevansa suorastaan tulessa, koska pystyy julkaisemaan käsittelemättömän kuvan itsestään tyytyväisenä.

Hän myös kertoo tuntevansa itsensä kuumaksi. Naisen terve itsevarmuus on varmasti osasyynä maailmanlaajuiseen menestymiseen. Toki englantilaisen vartalo on herkullinen, etenkin kun hän esittelee sitä uima-altaan reunalla aurinkoisessa Las Vegasissa.

🐯⚡️I wouldn’t usually post this but… I do wonder how many posts that start like this are actually for real. Because most of the time the pics are FIRE and that’s a good enough reason to post…I don’t over think what I post unless it’s a message I want to share but if I feel good I’ll post whatever pic I want. A bikini pic or anything else doesn’t have to have a philosophical caption or be about body posi because maybe it seems more purposeful now or demands more respect. You deserve the same respect regardless of what you choose to wear. ALSO don’t feel pressure to post swim or underwear pics for likes, follows or because u see people like me doing it. Your comfort and confidence is wayyyy more important, so stay true to you. So anyway just my random thoughts right now and here I am feelin🔥 in Vegas flexin on the gram with my lil back rolls and thick thighs and cel-u-lit.. no airbushin no problem #realisenough #nophotoshop #aeriereal #vegas #cellulit #tigerstripes 🐯⚡️ Bikini: @aerie

A post shared by i s k r a (@iskra) on