Poliisi paljasti nopeuskameroiden ennätyksen: ”Verkko kiristyy”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime vuosina lisätty merkittävästi poliisin nopeuskameroita, eli niin sanottuja peltipoliiseja. Samalla niiden tallentamien rikkeiden määrä on kasvanut. Nyt poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein on paljastanut niiden tehneen ennätyksen.

– Liikenneturvallisuuskeskuksesta on lähetetty alkuvuoden aikana yli 160.000 sakkoa ja huomautusta. Se on enemmän kuin koskaan aikaisemmin vastaavana aikana. Verkko kiristyy ylinopeuskuskeilla. Ei sakoille – kyllä liikenneturvallisuudelle, Dennis Pasterstein kirjoitti Twitterissä.

Poliisi kertoi äskettäin, että nykyisin käytössä olevat harmaat peltilaatikot tulevat katoamaan hiljalleen katukuvasta, kun uudet selvästi kapeammat ja huomaamattomammat kamerat tulevat teiden varsille.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat