Poliisi paljasti nopeuskameroiden ennätyksen: ”Verkko kiristyy”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime vuosina lisätty merkittävästi poliisin nopeuskameroita, eli niin sanottuja peltipoliiseja. Samalla niiden tallentamien rikkeiden määrä on kasvanut. Nyt poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein on paljastanut niiden tehneen ennätyksen.

– Liikenneturvallisuuskeskuksesta on lähetetty alkuvuoden aikana yli 160.000 sakkoa ja huomautusta. Se on enemmän kuin koskaan aikaisemmin vastaavana aikana. Verkko kiristyy ylinopeuskuskeilla. Ei sakoille – kyllä liikenneturvallisuudelle, Dennis Pasterstein kirjoitti Twitterissä.

Poliisi kertoi äskettäin, että nykyisin käytössä olevat harmaat peltilaatikot tulevat katoamaan hiljalleen katukuvasta, kun uudet selvästi kapeammat ja huomaamattomammat kamerat tulevat teiden varsille.