Toivottavasti tämä villitys ei leviä – rusettikulmakarvat uusin villitys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kulmakarvamuodissa on nähty hulluja kokeiluja ennenkin. Nyt kuitenkin on vedetty kaikkien aikojen omituisin tyyli, sillä kulmakarvat on meikattu näyttämään ruseteilta. Ai miksi? Parodiana – tai niin me ainakin toivomme.

Kulmakarvamuoti on venynyt viime vuosina palkkimaisista kulmakarvoista erikoisiin muotoihin, kuten kaareviin, kalanpyrstömäisiin ja katkonaisiin tyyleihin. Nyt sosiaalisessa mediassa leviää kulmakarvakuvia, joissa otsalle on piirretty rusettimaiset kulmakarvat. Meikkibloggaaja Marissa Cooper halusi luoda ikimuistoisen tyylin, Popsugar uutisoi.

Harva lähtee ulos rusettikulmakarvoissa, mutta niiden meikkaaminen vaatii taitoa. Harva osaa nimittäin tehdä rusettimaisia ilmestyksiä siten, että kulmakarvat näyttävät myös aidoilta, eikä pelkästään otsaan piirretyiltä viivoilta. Lisää rusettikulmakarvoja voi katsella hashtagilla #bowbrows.

#bowbrow !!! Thank you so much @beautylizs for creating this adorable brow trend and being so supportive of my attempt to make this Brow look! Everyone give her a follow. You’ll absolutely love her!💖 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ — Turn on notifications so you know when I make a new post or go live!! —Snapchat: MarissaLadonna —My personal IG: @marissa_ladonna ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ MAKEUP: Eyeshadow palette: Bad Habit After Shock Palette Mascara: Tarte lights camera lashes and Milani big and bigger lashes Eyeliner: taste sex kitten Eyebrows: Anastasia Beverly Hills dip Brow pomade in blonde and Foundation: Tarte Shape Tape foundation in shade light sand and KVD Lock it in shade light 44 Concealer: Tarte Shape Tape in shade fair beige Contour: Tarte Park ave princess palette Highlight: Naked Cosmetics Holographic Highlighter Collection Blush: Tarte 12 Amazonian clay blush in shade concept Lips: Anastasia Beverley Hills liquid lipstick in shade Spicy ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ SETTING SPRAY/POWDER AND PRIMERS: Primer: dr. BRANDT pores no more luminizer primer and touch insol no poreblem primer Eyeshadow primer: Urban Decay eyeshadow primer potion original Setting spray: KVD Lock it makeup setting mist Setting Powder: maybelline fit me translucent pressed powder . . . . . . . . #lookoftheday #makeup #mua #makeupartist #jaclynhillpalette #tarte #toofaced #love #art #passion #highlight #jeffreestarcosmetics #mannymua #obsessed #mylife #blondehair #anastasiabeverlyhills #urbandecay #makeupgameonpoint #f4f #followforfollow #followback #NYX #cute #fentybeauty #fenty #KKW #KylieCosmetics #ulta #sephora

A post shared by Marissa L. Cooper (@beauty.by.rissaaa) on