Kissanpentu yritti syödä koiranpennun? Huvittava leikki videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissanpennut rakastavat erilaisten asioiden jahtaamista ja vaanimista, minkä lisäksi hyökkääminen kuuluu niiden suosikkileikkeihin. Videolla nähdään hauska tilanne, jossa pieni kissanpentu on päättänyt ottaa kohteekseen nukkuvan koiran.

Kissan omistaja on kuvannut videolle hupaisaa tilannetta, jossa kissanpentu on lähtenyt haastamaan nukkuvan kultaisennoutajan. Kissan ajatuksena on ilmeisesti ollut syödä koirakaveri elävältä, mutta arvatenkaan pienestä kissanpennusta ei ole koiralle vastusta.

Kultainennoutaja nukkuu niin makeasti, että se ei haluaisi herätä vaikka kissanpentu järsiikin sen kuonoa. Lopulta koiran on laitettava kissan leikeille loppu, minkä koira tekeekin työntämällä kissan hauskasti omalla tassullaan kauemmaksi. Tämän jälkeen kissa hyökkäsikin sitten tassun kimppuun.