Nyt on rohkeaa! Nina Agdal alastomana sängyllä – koettelee Instagramin rajoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnonlapseksi itseään kuvaileva Sports Illustrated -malli Nina Agdal julkaisee ajoittain itsestään hyvinkin rohkeita kuvia Instagramissa. Leonardo DiCaprion kanssa suhteensa viime vuonna päättänyt mallikaunotar esitteli seuraajilleen nyt hänen alastonta vartaloaan.

26-vuotias malli on saanut aiemmin uuden mainossopimuksen Adore Me -alusvaatemerkin kanssa, minkä lisäksi hänet on nähty myös Sports Illustrated -lehden näyttävässä uimapukunumerossa. Nyt kaunotar esittelee hänen alastonta vartaloaan rohkeassa otoksessa, jossa hän makoilee alastomana sängyllä.

Nina Agdal nähtiin Daily Mail -sivuston mukaan samana päivänä hänen 22-vuotiaan poikaystävänsä Jack Brinkley Cookin kanssa. Pariskunta oli viettänyt romanttista päivää New Yorkissa, minkä jälkeen päivä on ilmeisesti jatkunut makuuhuoneen puolelle.

#knowyourankles

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on