Tappava käärme luikerteli miehen housuihin – pelastusoperaatio videolle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Australiassa elävän tiikerikäärmeen myrkky voi tappaa ihmisen tunnissa. Toisin sanoen lajia ei haluaisi välttämättä kohdata lähietäisyydeltä. Nyt on kuvattu, kuinka tappava käärme oli mennyt miehen housujen sisään.

Australialainen China Gibson kuvasi, kun tappavan myrkyllinen tiikerikäärme oli luikerrellut hänen farkkujensa puntista sisään. Videolla näytetään, kuinka Gibson kerää rohkeutta poistaakseen käärmeen lahkeestaan. Hän repäisee matelijaa napakalla otteella hännästä, heittää käärmeen pois ja juoksee karkuun.

Tiikerikäärme ärsyyntyy helposti ja se luokitellaan usein maailman vaarallisimpien käärmeiden joukkoon. Osa videon nähneistä väittää, että käärme on kuollut, sen myrkkyhampaat on poistettu tai suu teipattu. Olipa tilanne lavastettu tai ei, saa se pelkästään mielikuva-asteella ihon kananlihalle.